Nederlandslimbereikbaar

SLIMME REIS APPS

Met nieuwe reisapps kun je alle vervoer plannen, reserveren én betalen. Of je nu gebruik maakt van het openbaar vervoer, een deelauto of –fiets of een taxi wil bestellen. Alles binnen handbereik van één app. We noemen dit mobiliteit als dienst. Mobility as a Service in het Engels. Jij bepaalt met 1 account zelf hoe jouw deur-tot-deur reis er uit ziet. De volgende apps helpen jou om alternatieve manieren te vinden voor je reis. En… je ziet meteen wat de Co2 uitstoot is.
De volgende apps helpen jou om alternatieve manieren te vinden voor je reis. En… je ziet meteen wat de Co2 uitstoot is.

9292 MOVES

Pionier mee met de nieuwe app van 9292. Als onafhankelijke reisplanner is 9292 moves er om jou snel je weg te laten vinden én gelijk een ticket voor je reis te regelen. Plan, koop en stap in! Op basis van actuele informatie weet je vóór en tijdens elke reis precies wat je te wachten staat, ook als je een deelfiets of -scooter wilt huren. Zo maak je jouw reis helemaal af!

Amaze

Amaze Mobility is een app op je mobiel, waarmee je een reis kan plannen, reserveren en betalen. Van OV tot deelauto’s en fietsen, het kan allemaal in één app, met één account. Je reist met een e-ticket, vanuit je telefoon, heel gemakkelijk zonder OV-chipkaart. En declareren van reiskosten kan direct vanuit de app.

Je kunt Amaze gebruiken om te betalen en reizen met: bus, trein, tram en metro, deelvervoer en TCA Taxi’s. Reis je met ons mee?

Gayio

Eén app voor al je vervoer Deelauto’s, deelscooters, deelfietsen en OV. Plan, boek en betaal al je vervoer met Gaiyo. De goedkoopste parkeerapp van Nederland!

Glimble

Dé nieuwe manier van reizen Vrijer, slimmer en groener reizen

Vrijer, slimmer en groener reizen doe je met glimble. Plan, boek én betaal simpel je reis van deur tot deur. Of je nu met het openbaar vervoer of deelvervoer gaat. En met beide kan natuurlijk ook! Met glimble heb je veel verschillende vervoersopties binnen handbereik. Reis ook zakelijk met glimble! Download de app nu gratis in de Play of Appstore.

GOAN

GOAN! is een nieuwe app voor reizen in Twente en is ontwikkeld door acht Twentse gemeenten. GOAN! is dè reis-app waarmee je in één oogopslag ziet op welke manieren je van A naar B kan reizen. Met de bus, trein, deelfiets, deelscooter, Automaatje, Regiotaxi of een combinatie. Plan, boek én betaal jouw reis in één keer. Zo kom je snel en slim op iedere bestemming.

Moves

Je ziet ze overal...de Check e-scooters, Donkey bikes, Greenwheels auto’s etc. Moves maakt nu flexibel reizen inclusief alle vormen van (deel)vervoer super simpel. Het OV en deelvervoer - van treinreis tot taxi en van parkeren tot e-bikes - plan, boek en betaal je in één app. Kies op elk moment van de dag de reis die bij jou past. Speciaal voor zakelijke reizigers is er een handige woon-werk tool. Zo houd je al je met een druk op de knop alle zakelijke km’s bij! Geen gedoe met abonnementen, bonnetjes of declaraties. Alle reizen regel je direct met Moves!

Tranzer

Ontdek de voordelen van reizen met Tranzer moves:

Koop direct je tickets voor tram, trein, bus en metro of reserveer een auto of fiets

  • Parkeer met de app op één van de 250 locaties
  • Vergelijk en combineer verschillende vervoersopties
  • Gebruik de app in je voorkeurstaal; Nederlands, Engels, Duits of Italiaans
  • Tot 30 minuten voor vertrek kun je je OV-reis wijzigen of annuleren Selecteer je favoriete betaalmethode
  • Verkrijg inzicht in de Co2-uitstoot en reis duurzaam

Meer informatie over reizen met de app van Tranzer moves

Turnn

De software van Turnn is een Mobility as a Service (MaaS) oplossing. MaaS is een nieuwe benadering van mobiliteit, waarbij reizen persoonlijk en duurzaam wordt. We gaan van bezit naar gebruik en maken daarbij gebruik van alle beschikbare vervoersmiddelen. Van openbaar vervoer, tot (deel-)auto, (deel-)fiets, veerboot en taxi.